Peter Mose Andersen ApS

Forside   Firma   Produkter   Konsulentydelser   CV  


Produkter

Peter Mose Andersen ApS udvikler hovedsageligt indviduelle løsninger, der er skræddersyet til kundens ønsker og behov. Nedenfor kan du se en række eksempler på udviklet software.


Lagerstyring

Lagerstyringssystem til lagerautomater. Systemet holder styr på varerenes placering i lagerautomaterne og styrer automaternes fremhentning af hylder. Systemet har funktioner til indlagring, udlagring/pluk, omflytning og optælling af varer. I systemet er der lagt vægt på såvel effektiv udnyttelse af lagerautomaterne samt høj grad af brugervenlighed. F.eks. foregår betjeningen foregår med en touch skærm, hvor brugeren vha. grafik informeres om, hvilket rum varen skal plukkes fra. Systemet understøttet brug af stregkoder og har mulighed for at interface mod et overordnet system.

Windows CE utilities

En række utility programmer til Windows CE:
  • CEBackUp for WinCE: Et program til back-up på CompactFlash af data, opsætninger og programmer installeret i RAM.
  • PortWedge for WinCE: Et program der læser data fra serielle porte og konvererer det til tastaturinput. Konfigurerbar opsætning af protokol samt reaktioner.
  • Port1Con for WinCE: Et program der sikrer omdirigering af porte til Husky fex21.

Windows Device driver

Windows NT/2000 kernel mode device driver til et feltbus kommunikationskort. Benyttes i dag som et centralt element i en større industriinstallation, hvor der er høje krav til driftsikkerhed.ComSpy

ComSpy er et værtøj til monitorering af datakommunikation på serielle porte under Windows 2000/XP. Comspy viser data sendt og modtaget og har desuden en række filterfunktioner, der gør det lettere at overskue kommunikationen.